Totalentrepriser​ - reparation og nybyggeri

Hos Murermester Jes Juul ApS i Esbjerg kan vi udføre totalentrepriser i forbindelse med alt fra mindre reparationer og større renoveringer til blandt andet byggeri af arkitekttegnede huse. En totalentreprise betyder, at vi varetager al kontakt og løbende koordinering med alle øvrige faggrupper end vores egen. Derved får du kun én kontaktperson og et tilbud samt ét sted du skal henvende dig, hvis der undtagelsesvist skulle opstå småproblemer.

Det tætte samarbejde i en totalentreprise er afgørende

​Vi har et tæt samarbejde med VVS-, elektriker-, maler- og tømrerfirmaer samt arkitekter og ingeniører, men også andre nødvendige fagfolk, der eventuelt skal inddrages i totalentreprisen. I enhver byggesag er det tætte samarbejde med kunden det altafgørende for et godt resultat, som du vil blive glad for, og som du vil kunne have glæde af i mange år ind i fremtiden. Derfor lægger vi vægt på en god kommunikation hele vejen igennem fra start til slut, og så sørger vi for resten.

Vi sætter en ære i høj kvalitet ved vores totalentrepriser

​Vi sætter altid en ære i, at alle led i byggeprocessen er præget af kvalitet, grundighed og faglighed. Det gælder både i forhold til materialer og i arbejdets udførelse, men også i forhold til en præcis tidshorisont, kvalitet til tiden og alle andre indgåede aftaler.

Du kan kontakte os for en nærmere samtale om dit byggeprojekt og totalentreprise på telefon 40 20 64 84. Du er også velkommen til at skrive til jesjuul@hotmail.dk, hvis du har spørgsmål.

Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?

​Murermester Jes Juul ApS
​CVR: 28663196

Find vej

Navervænget 3

6710 Esbjerg V​

Kontakt os

​Telefon: 40 20 64 84

E-mail: jesjuul@hotmail.dk