Tilbygninger​

Hos Murermester Jes Juul ApS kan vi tilbyde alle former for tilbygninger til huse. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for form og funktion. Tilbygninger kan være alt fra en garage til en udvidelse af stuen, men det kan også være skorstene eller læmure, samt ombygninger af et etableret byggeri. Vi kan med andre ord påtage os alle typer af opgaver.

Vi kan integrere en tilbygning på elegant vis

​En tilbygning kan ofte integreres med det eksisterende hus på en elegant måde, så man ikke kan se, at der er tale om en tilbygning. Det er også muligt at udvide arealet på loftet, selvom taghældningen er lille. Desuden er en udestue en billig og hyggelig måde at opnå flere kvadratmeter i dit hus uden at skulle udvide beboelsesarealet.

Uanset hvad dine ønsker og behov er, kan vi skræddersy en tilbygning til dit hus, hvilket eventuelt kan ske i samarbejde med arkitekter og ingeniører. Vi kan med andre ord tilbyde en totalløsning lige fra projektering til opførelse. I den forbindelse kan vi samarbejde med andre nødvendige faggrupper som for eksempel elektrikere, tømrere og VVS-installatører.

Vores kunder er i fokus, når vi opfører tilbygninger

Din nye tilbygning vil således komme til at opfylde alle krav, love og regler. Du kan vælge, om vi skal varetage tilbyggeriet som en fag-, hoved- eller totalentreprise. Vores kunder er altid i fokus, så alt bliver udført korrekt og efter dine ønsker.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 40 20 64 84 eller på jesjuul@hotmail.dk for at få et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?

​Murermester Jes Juul ApS
​CVR: 28663196

Find vej

Navervænget 3

6710 Esbjerg V​

Kontakt os

​Telefon: 40 20 64 84

E-mail: jesjuul@hotmail.dk