​Renovering af huse, lejligheder og skibe

​Hos Murermester Jes Juul ApS i Esbjerg kan vi udføre enhver form for renovering for private og erhverv. Det kan være en mindre reparation, eller en totalrenovering af for eksempel en bolig.

Vi kan udføre både en mindre og en stor renovering

​Typiske former for renovering af huse handler ofte om reparation af beton eller betontrapper, eller reparation af tag eller murværk. Derudover kan det være:

  • omfugning af murværk
  • pudsning af sokler
  • reparation af sætningsskader
  • renoveringer af sålbænke
  • udskiftning af overlæggere på vinduer

En større renovering af boliger kan være modernisering af badeværelser eller udskiftning af fliser og klinker forskellige steder i eller udenfor huset. Renovering af badeværelser er ganske populært, selvom der ofte er tale om en investering frem for en påkrævet reparation.

Renovering kan desuden ske i en totalentreprise, hvor vi varetager kontakt og koordinering med andre faggrupper - herunder VVS-installatører, elektrikere, tømrere og malere, så du kun har én kontaktperson under hele forløbet.

Vi tilbyder renoveringer i forbindelse med skibe

​Dertil kommer, at vi har specialiseret os i forskellige former for renovering af skibe. Det kan for eksempel være pudsning af en flydedok, støbning af gulve i skibe samt flisearbejde i skibe.

Du kan ringe til os på telefon 40 20 64 84, men du kan naturligvis også skrive til jesjuul@hotmail.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på renovering.

Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?

​Murermester Jes Juul ApS
​CVR: 28663196

Find vej

Navervænget 3

6710 Esbjerg V​

Kontakt os

​Telefon: 40 20 64 84

E-mail: jesjuul@hotmail.dk