Badeværelser​

Hos Murermester Jes Juul ApS er vi opmærksomme på, at badeværelser - ligesom køkkener - har en stor betydning i en bolig. Moderne køkkener er i stigende grad blevet et samlingspunkt i folks hjem, hvorimod badeværelser er blevet et sted, hvor der mere er fokus på sig selv og din velvære.

Stor erfaring med modernisering af badeværelser

​Vi har stor erfaring med at renovere og modernisere badeværelser, og derfor kan vi tilbyde en god og grundig rådgivning, hvor vi lytter til dine ønsker og behov, før du skal tage stilling. Måske ønsker du kun at få nyt sanitet, måske skal du blot have nogle fliser og klinker udskiftes, eller måske mangler skabsplads. Det kan også være, at løsningen er en total udskiftning.

Ved udskiftning bruger vi kvalitetsprodukter

​Vi følger med i tidens tendenser, og vi benytter kun kvalitetsleverandører. Det er din garanti for, at du får et smukt, praktisk og holdbart badeværelse. Vi samarbejder naturligvis med andre faggrupper som for eksempel elektrikere, tømrere og VVS-installatører, så alt på dit badeværelse vil opfylde alle krav og regler.

Vi kan lave et badeværelse i enten en fag-, hoved- eller totalentreprise. Vores kunder er altid i fokus, så tingene bliver udført korrekt og efter dine ønsker. Hvis du er interesseret i at høre mere om badeværelser, så er du velkommen til at kontakte os. 

Du kan ringe på telefon 40 20 64 84 eller skrive til jesjuul@hotmail.dk.

Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?

​Murermester Jes Juul ApS
​CVR: 28663196

Find vej

Navervænget 3

6710 Esbjerg V​

Kontakt os

​Telefon: 40 20 64 84

E-mail: jesjuul@hotmail.dk